Зранку Київ стоїть у заторах

Значне ускладнення руху помітне на Південному, Дарницькому, Північному мосту, а також мосту Патона та Метро в напрямку правого берега

У вівторок, 17 грудня, станом 8:40 на дорогах Києва помітне ускладнення руху. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps.

Затор скував проспект Перемоги, вулицю Академіка Заболотного, Голосіївський проспект, бульвар Тараса Шевченка, Набережне шосе і вулицю Семена Скляренка. Також ускладнено рух на вулиці Михайла Максимовича, проспекті Валерія Лобановського, Чоколівському бульварі, вулиці Михайла Грушевського та вулиці Богатирській.

На лівому березі Києва у заторах стоїть проспект Миколи Бажана, Дарницьке шосе, проспект Соборності, Броварський проспект, проспект Визволителів і проспект Генерала Ватутіна. Ускладнено рух на Південному, Дарницькому, Північному мосту, а також мосту Патона та Метро в напрямку правого берега.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у новому Генплані хочуть закласти п’яту гілку метро у Києві. У проекті нового Генплану передбачено розвиток транспортної інфраструктури, а саме – швидкісного рейкового транспорту. Хочуть продовжувати існуючі лінії метро. Крім цього мають нарешті добудувати метро на Троєщину в межах Подільсько-Вигурівської лінії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися