На Київщині зіткнулися бензовоз та іномарка

Що відомо про аварію

В селі під Броварами сталася дорожньо-транспортна пригода за участю бензовозу та легкового автомобілю. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Київській області, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, в Броварському районі зіткнулися бензовоз Renault та автомобіль Audi. Внаслідок ДТП водій легковика був заблокований в салоні. Аварія сталася напередодні ввечері в селі Княжичі поблизу кафе. Рятувальники деблокували потерпілого водія з автівки та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Інших подробиць ДТП в ДСНС не повідомляють. Також поки що немає інформації щодо цієї аварії від поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що навколо Києва будують систему оборони на випадок повторної атаки російських окупантів. Відео перевірки оприлюднив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба. Посадовець перевірив укріплення разом із командувачем угрупуванням оборони Києва Олександром Павлюком. На лініях оборони у Київській області наразі виконуються задачі з нарощення сил оборонних рубежів. Також триває робота з оснащення українських військових усім необхідним.

Нагадаємо, що у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Читайте також, що під Києвом власник водойми відмовив рятувальникам у доступі до води під час гасіння пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися