Ракетні обстріли Києва: перші офіційні подробиці про вибухи (ВІДЕО)

Що відомо про чергову атаку окупантів

Київ сьогодні, 15 листопада, потрапив під масований ракетний обстріл та є влучання в житлові будинки. Про це розповів Київській міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

"Атака на столицю. В Печерському районі влучання, за попередньою інформацією, в два житлових будинки. Кілька ракет збили ППО над Києвом. Медики і рятувальники на місці влучань. Більш детальна інформація згодом", — заявив Кличко.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях.

"Кияни, перебувайте в укриттях, наразі в столиці зафіксовано два вибухи! Інформація по жертвам та постраждалим уточнюється. Всі відповідні служби вже працюють. Попередньо збито 4 ракети!" — заявили у Київській міській військовій адміністрації.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Під час повітряної тривоги керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися