В Київській області працює ППО, у Києві ракета влучила в багатоповерхівку

Ракетна атака окупантів триває, зафіксовано ще один приліт

У Київській області працюють сили Протиповітряної оборони України, ракетна атака на Київ та регіон триває. Про це попередив керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, передають "Коментарі".

"Київщина! В області працює ППО. Є інформація про збиті об’єкти. Не фотографуйте та не знімайте місця прильотів. Перебувайте в укриттях!" — закликав Кулеба.

Київ сьогодні, 15 листопада, потрапив під масований ракетний обстріл та є влучання в житлові будинки. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, під час ракетної атаки на столицю є влучання ворожих ракет в два житлових будинки в Печерському районі Києва. На місці вже працюють рятувальники та лікарі. Щойно мер столиці повідомив про ще одне влучання ракети в багатоповерхівка.

"Ще одне влучання в Печерському районі. Багатоповерхівка", — заявив Кличко.

У військовій адміністрації Києва закликали киян перебувати в укриттях та повідомили, що над столицею збито чотири ворожих ракети.

Повітряна тривога у Києві та Київській області триває. Під час повітряної тривоги керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба закликав мешканців залишатися в укриттях через загрозу ракетного обстрілу та не ігнорувати сигнал повітряної тривоги.

Водночас мер Броварів Ігор Сапожко попередив, що існує значна імовірність атаки на об'єкти інфраструктури Київської області. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися