Стали відомі наслідки ракетних ударів по Київщині (ФОТО, ВІДЕО)

Пошкоджені понад десяти будинків

В Київській області внаслідок ракетних обстрілів пошкоджені понад десяти будинків. Про це розповів керівник регіональної поліції Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, завдяки успішній роботі сил Протиповітряної оборони України потерпілих серед цивільного населення немає. Поліцейські Київської області продовжують фіксувати наслідки ракетних ударів російських окупантів.

Раніше начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов оприлюднив фото, як у Київській області ракета російських окупантів влучила в приватний будинок. Правоохоронець також показав відео прольоту та збиття ворожої ракети над Київщиною.

Окрім того, поліція Київщини фіксує наслідки ракетних обстрілів в ще одному із районів області. По цій громаді було нанесено два ракетних удари. "Є пошкодження будівель. Потерпілих немає. Нині поліцейські обмежили рух автотранспорту на трасах даної громади у зв’язку із ракетними обстрілами.  Просимо громадян поставитись із розумінням до тимчасових обмежень", — закликав керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Ще в одному із населених пунктів Київської області внаслідок падіння ракети утворилась вирва та є руйнування нежитлових будівель. Потерпілих немає.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися