У Броварському супермаркеті жінка зламала камеру схову та вкрала чужі речі (ВІДЕО)

Жінка разом з подільником зламали камеру зберігання

Вчора, 16 жовтня, в Броварах жінка вкрала чужі речі з камери схову в супермаркеті. Відповідне відео опублікував "Київ Оперативний".

Інцидент стався в супермаркеті на Гагаріна 16. Жінка своїм ключем відкрила ящик камери схову і забрала чужі речі. Швидше за все, за кілька днів до цього, вона вкрала ключ, а магазин просто зробив дублікат.

Жінка була з подільником. Чоловік у спортивних штанях стояв поруч і чекав, поки лідер банди зробить всю брудну роботу. На даний інцидент люди відреагували з гумором: "Видно, що в цій жорстокій банді дві людини. Жінка однозначно організатор цієї банди, натхненник і можливо навіть мозок цієї банди. Хлопець же збився зі шляху, потрапив у складну ситуацію, а швидше за все вона його шантажем затягнула, на цю слизьку стежку бандитизму. Їй 4 роки в'язниці, йому попередження".

Інші припустили, що у супермаркеті одним ключем можна відкрити відразу кілька камер зберігання: "Ви ніколи не пробували ключем від однієї камери зберігання, відкрити іншу? Я так випадково зробила для себе відкриття! Коли закривала свою сумку, на ключ не глянула, а коли відкрила то, побачила пляшку з водою після чого спробувала згадати візуально у якій камері моя сумка і з'ясувала, що одним ключем можна відкрити кілька камер".

 Раніше "Коментарі" розповіли про чоловіка, який побив злодійок, поставив їх на коліна і змусив просити вибачення.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися