На Київщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури: є постраждалі

Внаслідок ракетної атаки на Київщині пошкоджено об'єкт інфраструктури та 9 будинків

Внаслідок масованої ракетної атаки 16 грудня на Київщині пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури та 9 будинків, є троє постраждалих. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

"Внаслідок масованої атаки пошкоджений об’єкт критичної інфраструктури та 9 приватних будинків у різних районах області. На жаль, є троє постраждалих, одна людина у важкому стані. Усім надається необхідна допомога", - написав очільник КОВА.

На місцях працюють екстрені служби та представники органів місцевого самоврядування, щоб оцінити руйнування та якнайшвидше почати роботу з відновлення.

Сьогодні Київ витримав одну з найбільших ракетних атак з початку повномасштабного вторгнення. В повітряному просторі столиці було зафіксовано близько 40 ракет. Із них силами ППО було знищено 37.

Масована ракетна атака: метро у Києві зупинило роботу. Після масованої ракетної атаки енергосистема зазнала пошкоджень, і через це бракує потужності для руху потягів підземки. Станції метро сьогодні працюватимуть виключно в режимі укриття.

"Для пересування містом просимо скористатися наземним громадським транспортом. Сьогодні в місті курсують автобуси за постійними схемами, а також ті автобусні маршрути, які працюють на заміну тролейбусним", - зазначили у КМДА.

Нагадуємо, що під час повітряних тривог ДТЕК вимикатиме світло по всій Київській області, щоб уникнути можливих серйозних аварій.

Читайте также