В Броварах стався вибух в багатоповерхівці (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

В Броварах стався вибух в приміщенні магазину, розташованому в багатоповерховому житловому будинку. Про це порталу "Коментарі" повідомили очевидці надзвичайної події.

За словами мешканців багатоповерхівки в одному із торгових приміщень через замикання вибухнув генератор чи газовий балон. Після цього сталася пожежа. На місці пожежі працюють рятувальники. Працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій було складно дістатися місця подій через щільно припарковані автомобілі.

"Зараз на місці триває ліквідація пожежі. Ми з чоловіком чули щось схоже на вибух. Потім включилась пожежна сигналізація та витяжка. Дим від пожежі відчувається навіть на 25-му поверсі. В будинку пропадає світло. Біля цього магазину ми бачили невеликий генератор, але що саме сталося, поки що точно не знаю. Сусіди після тривалого вимкнення світла дуже стривожені", — розповіла мешканка будинку Олена.

Офіційної інформації щодо вибуху в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" поки що немає. Відомо, що горить магазин на першому поверсі на вулиці Київська, 247. На місці пожежі також працює полція.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Wasja

19 грудня 2022, 12:56

Riwne

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися