На Київщині розслідують ДТП із п'ятьма постраждалими

У місті Вишгород зіткнулися два автомобілі

Поліція Київської області з'ясовує обставини ДТП із п'ятьма постраждалими. У Вишгороді водії двох легкових автомобілів та троє пасажирів отримали травми. Про це повідомили у пресслужбі поліції Київської області, передають "Коментарі".

Близько 12:00 25 грудня у місті Вишгород зіткнулися два автомобілі. За попередньою інформацією, водій Hyundai виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з Mercedes-Benz. У цій дорожньо-транспортній пригоді водії та троє пасажирів двох легкових автомобілів отримали травми та доставлені до медичних закладів.

Слідчі Вишгородського управління поліції Київської області розпочали досудове розслідування за фактом ДТП [ч. 1 ст. 286 ККУ].

Поліція Київської області закликає водіїв дотримуватись правил дорожнього руху.

У Києві зупинили водія з підробними документами. Поліція зупинила автомобіль Skoda на одному з блокпостів. Спілкуючись із правоохоронцями, 32-річний водій надав усі необхідні документи для перевірки.

Інспектори швидко помітили ознаки підробки посвідчення водія: відсутність елементів голографічного захисту, невизначені шрифти та незрозумілий мікротекст.

У Києві п'яний чоловік викрав службову автівку та розбив її в ДТП. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік, який працював на приватному підприємстві охоронцем, викрав автівку підприємства, а згодом спричинив ДТП.

Під час документації автопригоди правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку. Під час нічного чергування, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, фігурант вирішив викрасти службове авто та проїхатись столицею.

Читайте также