На столичній Оболоні через прорив труби затопило підземний перехід

В «Київводоканалі» поки не можуть сказати, коли усунуть аварію на мережі водопостачання

На столичній Оболоні працівники "Київводоканалу" ліквідовують аварію на мережі водопостачання, внаслідок якої затопило підземний перехід. Про це повідомляє прес-служба ПрАТ "АК "Київводоканал".

Повідомляється, що великий витік води стався сьогодні за адресою: вул. Героїв Дніпра 9-13. Через витік води було пошкоджено магістраль Д-400,. Потім було затоплено підземний перехід і прилеглі тротуари. Витік (води) вже локалізовано. Тривають ремонтні роботи. Фахівці зазначають, що наразі, час завершення робіт повідомити не можуть, але запевняють, що намагатимуться усунути наслідки аварії якомога швидше. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у "Київавтодор" повідомили, коли відкриють вулицю Круглоуніверситетську. Рух вулицею у Печерському районі було перекрито з 10 вересня через прокладання мереж водопостачання та каналізації до житлового будинку. За інформацією КМДА, у ході робіт триває підключення мереж до житлового будинку з підземним паркінгом, вбудованими приміщеннями та вбудованим спортивним залом для гімназії № 86 "Консул" на вулиці Лютеранській, 14-в.

Джерело: https://vodokanal.kiev.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися