У Броварах із останнього поверху багатоповерхівки випав чоловік

Чоловік вийшов покурити на балкон та випав із дев’ятого поверху

29 грудня у Броварах чоловік випав із 9-го поверху. Обставини такого вчинку чоловіка невідомі. Про це з посиланням на Броварське районне управління поліції повідомляє Трибуна-Бровари.

Трагедія трапилася вчора, 29 грудня, об 11:00 на вулиці Чорних Запорожців, 70-Б. 34-річний чоловік вийшов покурити на балкон та випав із останнього поверху.

"Чоловік вийшов на балкон 9-го поверху покурити. Що трапилося в його житті - невідомо, але він випав із останнього поверху. Чоловікові було 34 роки", - йдеться у повідомленні.

У Києві п’яна жінка на очах у дітей намагалась скоїти самогубство. У Києві жінка, перебуваючи напідпитку, порізала собі руку ножем на очах двох власних малолітніх дітей. Надзвичайна подія сталася в житловому будинку на на бульварі Перова. З вікна квартири на допомогу кликав маленький хлопчик. Очевидці викликали поліцію.

У Дніпровському районі Києва правоохоронці врятували жінку за крок від самогубства. Поліцію в квартиру в будинок на вулиці Ентузіастів викликала літня жінка. Пенсіонерка заявила про домашнє насильство з боку доньки. Під час сварки з матір’ю донька раптово побігла до відчиненого вікна в кімнаті. Жінка встигла перехилитися через підвіконня на п’ятому поверсі. Саме в цей час до оселі зайшли правоохоронці та затягнули жінку в приміщення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися