Внаслідок ракетного обстрілу та вибухів у Києві є жертви (ВІДЕО)

Що відомо про наслідки атаки на столицю

Внаслідок ракетного обстрілу Києва є загиблі та постраждалі, пошкоджено будинки. Про це розповіли в Київській міській військовій адміністрації (КМВА) та мер столиці Віталій Кличко, передають "Коментарі".

За даними військової адміністрації Києва, внаслідок ракетної атаки у Солом’янському районі столиці пошкоджено приватний будинок.

"В Печерському районі, поблизу станції метро "Палац України" — потрапляння в  готель. Також руйнування в Голосіївському районі. Інформацію по жертвам уточнюється", — йдеться в повідомленні.

Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що за попередньою інформацією, в Солом’янському районі столиці одна людина загинула.

"У Солом’янському районі медики зараз госпіталізують трьох постраждалих жінок. Рятувальники працюють на місцях вибухів. Ще двох чоловіків медики госпіталізують з місця вибуху в Солом‘янському районі столиці", — заявив Кличко.

Мер Києва поінформував, що у столиці загинув літній чоловік, ще семеро постраждалих у двох місцях вибухів у Солом’янському районі. Одна людина — вкрай важкому стані.

Ракетний обстріл Києва прокоментували в Офісі президента України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися