Над Києвом в новорічну ніч збили три десятки ракет (ФОТО)

Що відомо про нічний обстріл столиці

Над Києвом в новорічну ніч збили понад три десятки повітряних цілей. Про обстріл в новорічну ніч розповіли в Київській міській військовій адміністрації та мер Києва Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Під час повітряної тривоги збиті ракети впали у Шевченківському та Дніпровському районах Києва. Внаслідок влучання уламків збитої ракети у Шевченківському районі пошкоджено капот автомобіля. В Дніпровському районі столиці уламки збитої ракети знайшли на проїжджій частині. Потерпілих немає.

Вибухи лунали також в Голосіївському районі столиці, повідомив Київський міський голова Віталій Кличко. "В Шевченківському уламок ракети впав на автомобіль Фольксваген і пошкодив капот авто. Жертв і потерпілих попередньо немає", — заявив Кличко.

За попередньою інформацією військової адміністрації столиці, сили Протиповітряної оборони знищили над Києвом 32 ворожі повітряні цілі.

За даними Міністерства внутрішніх справ України, протягом доби російські окупанти завдали 31 ракетний і 12 авіаційних ударів та здійснили понад сім десятків обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Постраждала цивільна інфраструктура Київської, Чернігівської, Сумської, Хмельницької, Донецької, Запорізької, Миколаївської та Херсонської областей. Крім того, ворог запустив тринадцять іранських ударних безпілотників “шахедів”. Всі дрони-камікадзе знищені Силами оборони України.

Напередодні Нового року внаслідок російської атаки на цивільні об’єкти у Києві одна людина загинула, ще двадцять постраждали. Госпіталізували 14 постраждалих, шістьом медики надали допомогу на місці. У Святошинському районі Києва уламки ракети впали на стадіон "Темп". Третина Києва була без електроенергії через аварійні відключення світла. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися