У Києві бригада рятувальників знімала каблучку з пальця підлітка (ВІДЕО)

Каблучка застрягла на пальці хлопчика через набряк

Рятувальники Києва допомогли підлітку зняти каблучку з травмованого пальця. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

7 січня по допомогу до рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини звернулася мати з 13-річним хлопчиком. В результаті набряку, каблучка застрягла на пальці хлопчика. Він спробував зняти його самотужки, але зрозумів, що не зможе, тому разом з матір'ю вирішив покликати спеціалістів на допомогу. Зателефонувавши за номером 101, мати хлопчика повідомила про ситуацію та запропонувала прибути до найближчого підрозділу пожежно-рятувальної служби самостійно.

Звичайно, рятувальники пішли назустріч родині і за допомогою нитки зняли каблучку з пальця. На щастя, підліток не постраждав. Рятувальники провели з ним профілактичну бесіду щодо безпечної поведінки та порадили все одно звернутися до лікаря, хоч і зняття каблучки пройшло вдало.

У Києві врятували жінку, яка разом із собакою провалилася під лід. Патрулюючи територію Дарницького району, правоохоронці отримали інформацію про те, що за адресою проспект Миколи Бажана жінка провалилася під лід у воду. Правоохоронці одразу кинулися на допомогу та вчасно витягли потерпілу разом із собакою із крижаної води. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися