Серія пожеж на Київщині: горіли житлові будинки

Останні з пожеж відбулися у Кагарлику в ніч на 10 та вранці 11 січня

Морози прийшли в Кагарлицьку громаду, проте вогонь продовжує збирати свій "урожай": лише за три дні, з 9 по 11 січня, у громаді виникло чотири пожежі. Останні з них відбулися у Кагарлику в ніч на 10 та вранці 11 січня - горіли житлові будинки. Про це повідомляє Кагарлик.city з посиланням на 19-ту Державну пожежно-рятувальну частину міста Кагарлик.

10 січня о 19:35 до оперативно-диспетчерської служби 19-ї Державного пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Київській області надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в місті Кагарлик на вулиці Піонерська.

На місце події було направлено черговий караул 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кагарлик, 2 одиниці техніки та 6 чоловік особового складу. По прибуттю рятувальники виявили, що горить житловий будинок площею у 80 квадратних метрів. Пожежу було успішно локалізовано о 20:20 та повністю ліквідовано о 21:30.

Наступний виклик надійшов о 7:40 11 січня до 19-ї ДПРЧ. Знову надійшло повідомлення про пожежу в Кагарлику. Цього разу загорівся будинок на вулиці Маяковського. До гасіння пожежі залучалися дві одиниці техніки та шість чоловік особового складу. Пожежу було локаліано о 8:08. Згодом, о 8:49, вона була повністю ліквідована.

Столичні рятувальники провели показові навчання на льоду. В Оболонському районі Києва зібралися рятувальники та представники ЗМІ, щоб продемонструвати, що робити, якщо хтось провалився під лід.

Читайте также