Під Києвом у гаражі будинку стався вибух: причина

Сусіди помітили дим і викликали рятувальників

У Погребах на Київщині в гаражі будинку вибухнув акумулятор. Сусіди побачили дим та, оскільки господарів не було вдома, зателефонували до рятувальної служби. Про це повідомляє Громадський ревізор.Бровари з посиланням на провідну інспекторку відділу запобігання НС Броварського РУ ГУ ДСНС Інну Олійник.

Вогнеборці 21-ї Державної пожежно-рятувальної частини виявили лише задимлення в гаражі, вбудованому до триповерхового будинку за адресою вулиця Майданівська. Стало відомо, що вибух стався через коротке замикання в стабілізаторі акумулятору.

Подальшого горіння не сталося. Незначних пошкоджень зазнали лише господарські речі, задимлено стіни гаража.

Нагадуємо, що у Києві попередили вибух та загасили масштабну пожежу в гаражах. У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу. 7 січня горів гаражний кооператив на проспекті, Правди, 39.

Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години.

Раніше у Києві чоловік підпалив каністру з бензином у власній квартирі. Пожежа сталася у багатоповерховому будинку на вулиці Степана Олійника у Києві. Займання почалося через те, що чоловік підпалив свою квартиру за допомогою мастильних матеріалів.

Читайте также