У Києві затримали двох жінок-сутенерок за організацію "пікантного бізнесу"

Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі

У Києві затримали двох жінок, які займались сутенерством та втягували дівчат у заняття проституцією. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що правоохоронці затримали двох жінок за організацію пікантного бізнесу. Зловмисниця з подругою займалась сутенерством та втягувала дівчат у зайняття проституцією. Жінки винаймали номери в готелях або квартирах, де повії надавали клієнтам за гроші послуги сексуального характеру. Вартість надання повіями зазначених послуг – від 200 доларів США, із них 50% від отриманих повіями коштів забирали собі. Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти. Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві будують тротуар з підігрівом. У Києві будують дорогу з підігрівом. Утеплення тротуару обійдеться у 800 тисяч гривень. Вмонтований усередину покриття кабель не дасть поверхні вкриватися льодом навіть у сильні морози. Для комунальників ця робота незвична. Фірму, яка б змогла її виконати, шукали півтора року. Близько двох кілометрів кабелю ховають під багатошаровим укриттям. 

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися