Під Києвом на Кільцевій дорозі горіла вантажівка з вугіллям

У Броварському районі всередині тентованого причепа вантажівки горіло вугілля

У Броварському районі загорівся тент причепа вантажівки, усередині якого було вугілля. Про це повідомляє ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

О 20:19 14 січня до оперативно-диспетчерської служби Броварського району Київщини надійшло повідомлення про загоряння тенту причепа вантажного автомобіля на стоянці для вантажівок на Кільцевій дорозі.

На місце події було направлено чергових 56-ї Державної пожежно-рятувальної частини Броварів.

По прибуттю рятувальники встановили, що всередині тентованого причепа горить вугілля, і вогонь міг перекинутися на вантажні автомобілі, що стояли поруч.

Пожежу було локалізовано о 21:50 та повністю ліквідовано о 22:33.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадуємо, що у Києві попередили вибух та загасили масштабну пожежу в гаражах. У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на території гаражного кооперативу.

7 січня горів гаражний кооператив на проспекті, Правди, 39. Пожежа виникла в одному з гаражів, а полум'я перекинулось на поруч розташовані гаражі. Вогонь на площі 120 квадратних метрів два десятки пожежників гасили півтори години.

Киянам порадили, як бути помітними для водіїв у темряві. Вуличне освітлення у Києві та області відключають для економії електроенергії. В таких умовах водії із меншою ймовірністю зможуть легко помітити пішоходів на дорозі чи узбіччі.

Один із найефективніших способів уникнути зіткнення з автомобілем – бути помітним у темряві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися