Смертельна ДТП: в Києві автобус зніс зупинку і МАФ (ВІДЕО)

Передбачається, що у автобуса відмовили гальма

У Києві автобус виїхав на пішохідну зону біля зупинки і зніс МАФ, одна людина загинула, двоє - постраждали. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

Інцидент трапився напередодні, 28 жовтня, ввечері. О 18:44 надійшло повідомлення від перехожих про те, що біля станції метро "Видубичі" сталося ДТП з потерпілими.

За попередньою інформацією, водій автобуса виїхав на пішохідну зону біля зупинки і зніс МАФ. В результаті травмувалися двоє людей і одна людина загинула на місці події.

Правоохоронці розслідують обставини події і причини ДТП. Імовірно, у автобуса відмовили гальма. Водій намагався зупинити автобус гальмуванням об брівку, проте спроби виявилися невдалими.

"Подія зареєстрована належним чином, проводяться першочергові слідчі дії, за результатами яких буде дана правова кваліфікація даної події", - уточнили в поліції.


Як повідомляв портал "Коментарі", в Голосіївському районі Києва водій Volkswagen заснув за кермом , через що сталося ДТП.

Аварія сталася на вулиці Заболотного в ніч з 23 на 24 жовтня. Водій вантажівки Mack повідомив, що побачив, як в нього на високій швидкості мчить Volkswagen. Спроби уникнути зіткнення залишилися без результату.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися