Під Києвом легковик врізався в дерево: водія затисло в понівеченому авто

Водій Opel Vectra не впорався з керуванням та врізався в дерево

У Броварському районі Київської області автомобіль на швидкості врізався в дерево. Команда рятувальників за допомогою спецінструменту деблокувала водія з пошкодженого легковика. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Київської області, передають "Коментарі".

Як повідомили рятувальники, про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Степана Бандери у Броварах, надійшла інформація о 02:03 годині 17 січня.

По прибуттю рятувальниками було встановлено, що водій Opel Vectra не впорався з керуванням та врізався в дерево. Внаслідок ДТП водія легковика затисло в пошкодженій конструкції транспортного засобу.

Рятувальники витягли постраждалого з пошкодженого автомобіля та передали медикам. Обставини та причини аварії з'ясовуватимуть правоохоронці.

Нагадуємо, що на Київщині "острівці смерті" стали причиною низки ДТП. Під Броварами сталася низка аварій через "острівці безпеки", розташовані поруч них ями та відсутність попереджувальних знаків. Ці острівці стали відомі серед місцевих мешканців як "острівці смерті" через велику кількість нещасних автопригод.

Минулого року на автомобільних дорогах Київщини внаслідок ДТП травмувалися 212 дітей, восьмеро з яких загинули. З 1 січня по 31 грудня 2022 року загалом зафіксовано 186 дорожньо-транспортних пригод, унаслідок яких постраждали діти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися