В Броварах зросла кількість загиблих та постраждалих в авіакатастрофі

Стали відомі нові подробиці жахливої трагедії

В Броварах сьогодні, 18 січня, зросла кількість загиблих та постраждалих під час падіння гвинтокрила Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію ДСНС.

За офіційною інформацією ДСНС України, внаслідок авіаційної катастрофи в Броварах загинули 16 людей, з них троє дітей. Ще тридцять людей отримали травми, з них 12 дітей. Постраждалих госпіталізовано до лікарень.

Зараз рятувальники проводять розбір плит перекриття між першим та другим поверхами та покрівлею дитячого садка, куди впав гвинтокрил. До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації від ДСНС залучено 127 осіб та 30 одиниць техніки. На місці події працюють психологи та Мобільна оперативна група апарату ДСНС.

Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України — міністр МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра МВС Євгеній Єнін та державний секретар МВС Юрій Лубкович. На місці падіння гвинтокрила тривають рятувальні роботи та розбір завалів.

Броварський міський голова Ігор Сапожко та поліція закликали очевидців трагедії звернутися до правоохоронців, щоб допомогти встановити обставини авіакатастрофи.

"Правоохоронці звертаються до очевидців, хто може повідомити важливі деталі щодо польоту гвинтокрила, з проханням телефонувати на лінію "102" або "гарячу лінію" Нацполіції за номером 1536. Будь-яка інформація допоможе у розслідуванні трагедії", — заявив Сапожко.

Мер Броварів також повідомив, що в приміщенні ліцею №10 організували оперативний штаб, де можна отримати допомогу медиків, психологів, а також дізнатися поточну інформацію щодо авіакатастрофи.

За фактом авіакатастрофи в Броварах розпочали кримінальне провадження. В прокуратурі Київської області поки що підтвердили загибель 16 людей та 29 постраждалих, 15 поранених — діти.

Досудове розслідування проводять слідчі Служби безпеки України. Серед версій падіння гелікоптера у Броварах розглядають три варіанти:

·        порушення правил польоту;

·        технічна несправність гелікоптера;

·        умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Співробітники СБУ проводять комплекс слідчо-оперативних заходів, щоб встановити всі обставини трагедії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Katja

23 січня 2023, 23:04

Warum war die alle auf bort.??? Und jetzt die Wahrheit

OBZ

18 січня 2023, 13:51

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom///////////////////////////////////// У Київській області, за уточненою інформацією, в авіакатастрофі гвинтокрила ДСНС у Броварах загинули 16 людей, троє з них – діти...........Загибель Монастирського. Кабмін сьогодні призначить тимчасового главу МВС.........V CHUDOVISHNUX BEDAX I STRADANIIAX UKRAINSKOGO NARODA I NARODOV EXS=USSR VINOVATU 2=DVA OT''IAVLENNUX MEGA NEGODIAIA===PUTIN I LUKASHENKO OBIAZANNUE PONESTI SUROVUE VOZMEZDNUE NAKAZANIIA.........======VU NELIUDI SATANINSKIE===PUTIN I LUKASHENKO PREVRATIVSHUE V KOSHMAR 21 VEK.......======PUTIN I LUKASHENKO===VU DOLSHNU I OBIAZANU PODOXNUT''.......========ISKRENNIE OGROMNUE SOBOLEZNOVANIIA RODNOMU UKRAINSKOMU NARODU.......

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися