У Києві спалахнула пожежа у квартирі: загорілася кухонна витяжка

Причину виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці

Київські вогнеборці загасили пожежу в квартирі на провулку Академіка Філатова у столиці. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

23 січня о 01:56 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про пожежу за адресою провулок Академіка Філатова, 3/1 у Печерському районі столиці.

З найближчих пожежно-рятувальних підрозділів на місце виклику були оперативно відправлені рятувальні бригади. За даними рятувальників, пожежа виникла на кухні однієї з квартир на другому поверсі п'ятиповерхового будинку, де загорілася кухонна витяжка. На момент прибуття рятувальників у квартирі не було її мешканців. Пожежа супроводжувалася сильним задимленням, і пожежна бригада негайно приступила до гасіння пожежі та евакуації мешканців верхніх поверхів.

О 2:34 пожежники ліквідували загоряння. Вогнем пошкоджено витяжку, кухонні меблі, холодильник, телевізор, газовий котел та кондиціонер, спостерігається закопчення стін та стелі.

До гасіння було залучено чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та п'ятнадцять рятувальників особового складу.

Причину пожежі встановлюватимуть правоохоронці. Постраждалих немає.

Нагадуємо, що у Києві поблизу станції метро сталася пожежа. В Шевченківському районі Києва вночі 20 січня сталася пожежа на вулиці Іллєнка, 1. Поблизу станції метро "Лук’янівська" загорівся один з кіосків з продажу кави. Вогонь розповсюдився на поруч розташований кіоск з продажу шаурми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися