У Києві під час повітряної тривоги прогриміли вибухи

В столиці та регіоні працює ПВО, ракетна атака триває

У Києві під час повітряної тривоги прогриміли вибухи. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко, передають "Коментарі".

Подробиць ракетного обстрілу столиці мер Києва поки що не надав. У Києві та Київській області вже кілька годин триває повітряна тривога.

"Вибух у Києві! Будьте в укриттях!" — закликав Кличко.

Згодом мер столиці уточнив, що вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. "Всі служби слідують на місце. Деталі згодом", — пообіцяв Кличко.

Про загрозу потужного ракетного удару по столиці сьогодні, 26 січня, попереджали у Київській міській військовій адміністрації (КМВА). У відомстві наголосили, що протягом дня є висока ймовірність нових атак російських окупантів з повітря.

"Ворог випустив в напрямку Києва понад 15 крилатих ракет. Завдяки відмінній роботі ППО усі повітряні цілі були збиті! Проте небезпека повітряних ударів не минула. Перебувайте в укриттях до завершення тривоги", — повідомив керівник КМВА Сергій Попко.

Після оголошення повітряної тривоги у Києві та Київській області скасували стабілізаційні графіки відключення світла та ввели екстрені. Енергетики обіцяють повернути електроенергію, коли мине небезпека ракетних ударів.

Керівник КМВА Сергій Попко також розповів, що цієї ночі Київ зазнав чергового повітряного нападу. Російські окупанти атакували столицю кількома десятками безпілотників-камікадзе. В повітряному просторі українські військові збили близько 15 бойових ворожих дронів-шахідів. Обійшлося без жертв та влучань в об’єкти інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися