У Києві з озера дістали вмерзле в кригу тіло чоловіка

Столичні рятувальники дістали тіло чоловіка із замерзлої водойми

Київські рятувальники дістали вмерзле в кригу тіло чоловіка із замерзлого озера в Оболонському районі столиці. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

31 січня о 08:47 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення від поліції про те, що на озері Редькине поблизу вулиці Богатирської, 30а, що в Оболонському районі столиці, виявлено тіло чоловіка.

На місце події негайно було відправлено водолазне відділення аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники виявили тіло чоловіка, віком близько 60-65 років, вмерзле в кригу за 35 метрів від берега. За допомогою шанцевого інструменту та водолазно-рятувального спорядження тіло дістали з льоду, доставили на берег і передали слідчо-оперативній групі.

Причини та обставини цього трагічного інциденту встановлюватимуть правоохоронці.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві рибалка провалився під лід на озері та загинув. В ДСНС очевидці повідомили, що на ставу під лід провалилася людина. До місця виклику одразу направили водолазів. Однак ще до прибуття рятувальників, рибалки, які знаходилися неподалік, дістали з водойми тіло загиблого 54-річного чоловіка. Медики констатували смерть.

Нагадуємо, що на Київщині з крижаного озера врятували дітей. В Обухівському районі Київської області була необхідна допомога неповнолітнім, які опинилися на замерзлій річці Красна. Поліцейські саме знаходились неподалік, оперативно відреагували на виклик, та разом із рятувальниками витягнули дітей на берег.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися