Аварія під Києвом: постраждало немовля

Водій мазди порушив правила дорожнього руху – не пропустив автівку, яка мала першочергове право проїзду

Сьогодні, поблизу села Троїцьке на автодорозі "Біла Церква-Тараща" сталося моторошне ДТП. Про це повідомляє Національна поліція Київщини на своїй сторінці у соціальній мережі.

Повідомляється, що водій мазди порушив правила дорожнього руху  – не пропустив автівку, яка мала першочергове право проїзду. Внаслідок жахливого зіткнення двох пасажирів автівки було доставлено до лікарні з чисельними травмами. Серед постраждалих – однорічна дитина. 

Також, ще в одному ДТП у Києво-Святошинському районі постраждав чоловік, який лагодив своє авто на дорозі. Його доставлено у лікарню із закритою травмою хребта. Аварія трапилась неподалік від смт Чабани, на автодорозі Київ-Одеса. Киянин за кермом не дотримався безпечної дистанції руху і став причиною ДТП.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві затримали двох жінок-сутенерок за організацію "пікантного бізнесу". Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти. Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися