На Київщині сталася масштабна пожежа в багатоповерхівці (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

В Обухівському районі Київської області сталася масштабна пожежа в багатоповерховому будинку. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежа сталася в місті Українка, що неподалік Обухіва. На вулиці Соснова горіла багатоповерхівка. Пожежа сталася на шостому поверсі на балконі. Вогонь розповсюдився ще на три поверхи — сьомий, восьмий та дев’ятий.

Рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку, з них двоє дітей. Над ліквідацією пожежі працювали майже чотири десятки працівників ДСНС. Загасити пожежу на площі 200 квадратних метрів вдалося за півтори години. Загиблих та потерпілих на місці пожежі не виявлено.

Внаслідок пожежі:

·       на шостому поверсі – вогнем знищено два балкони та дві кімнати, пошкоджено одну кімнату;

·       на сьомому поверсі — вогнем знищено два балкони та одну кімнату, пошкоджено одну квартиру та одну кімнату;

·       на восьмому поверсі – вогнем пошкоджено два балкони;

·       на дев’ятому та десятому поверсах – вогнем закопчено по два балкони.

Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві з’ясовують обставини ДТП за участю карети швидкої медичної допомоги. Водій легковика не надав перевагу в русі кареті швидкої, яка рухалась із увімкненими проблисковими маячками на червоний сигнал світлофору. Внаслідок зіткнення спецтранспорт перекинувся. Постраждав водій екстреної медичної допомоги. Дорожньо-транспортна пригода сталася на проспекті Миру у Дніпровському районі Києва. Особу, транспортування якої здійснювала карета швидкої, негайно передали медикам, які приїхали на виклик.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися