ДТП з автобусом на Київщині: двоє постраждалих

Постраждалі оперативно були доставлені в лікарню, де їм надали медичну допомогу

Лобове зіткнення пасажирського автобуса з легковим автомобілем сталося на одній з доріг Київської області. Про це повідомили в Національній поліції.

Так, згідно з даними правоохоронців, автомобіль Skoda і автобус "Богдан" зіткнулися в селі Крюківщина в Києво-Святошинському районі. Аварія сталася в понеділок, 15 лютого, вранці.

За попередніми даними, водій Skoda під час обгону здійснив виїзд на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автобусом.

В результаті ДТП водій Skoda і один пасажир автобуса отримали тілесні ушкодження і були госпіталізовані в лікарню.

Всього за минулі вихідні, 13-14 лютого, на території області сталося 113 ДТП, з них 1 - з травмованими, одна людина отримала травми.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", талановитий музикант Артем Язловецький загинув в аварії, що сталася в Кіровоградській області. Йому було всього 29 років. У Артема залишилася дружина, за життя якої після ДТП борються медики, а також двоє дітей близнюків. В той день музикант разом зі своєю дружиною і дітьми їхав по трасі Кропівніцкій- Кривий Ріг, в Кіровградській області. Раптово на зустрічну смугу вилетіла BMW і врізалася в його "Славуту". Автомобіль Язловецького від зіткнення буквально злетів з траси. Пізніше з'ясувалося, що причиною аварії стала слизька дорога.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися