У Києві вогонь забрав життя чоловіка

Під час пожежі у Дарницькому районі столиці загинув чоловік

Внаслідок пожежі, яка сталася у квартирі в Дарницькому районі столиці, загинув чоловік. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

О 21:56 14 лютого до оперативно-координаційного центру Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу в дев'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Вірменській, 3 у Дарницькому районі столиці.

На місце події негайно виїхав особовий склад 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши на місце, вогнеборці встановили, що пожежа виникла на кухні однієї з квартир на четвертому поверсі.

Під час проведення розвідки рятувальники виявили в коридорі непритомного чоловіка і передали його медичним працівникам. Лікарі намагалися реанімувати потерпілого, але безуспішно. Медики констатували смерть.

О 22:33 пожежу було успішно ліквідовано на площі 8 квадратних метрів, а о 22:35 - ліквідовано.

До гасіння пожежі було залучено чотири одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу.

Обставини цього трагічного інциденту та причини пожежі наразі з'ясовують правоохоронці.

Нагадуємо, що на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. За даними рятувальників, у Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Читайте также