У Києві під час пожежі попередили вибухи (ФОТО)

Подробиці надзвичайної ситуації

У Києві ліквідували пожежу на території пункту прийому вторинної сировини та попередили вибухи. Подробиці розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, пожежа сталася в Святошинському районі Києва сьогодні, 16 лютого, вночі. На вулиці Коростенській, 31 горів металевий вагончик на території пункту прийому сировини. Вогонь на площі 30 квадратних метрів вдалося загасити менш ніж за годину.

Під час гасіння пожежі рятувальники винесли з вагончика два газових балони, запобігши можливому вибуху. Згодом, до медиків звернувся чоловік 1979 року народження, якого з ознаками отруєння продуктами горіння доставили до лікарні. Причину та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися