У Броварах на смерть розбилася дитина, випавши з багатоповерхівці

Що відомо про трагедію

В Броварах на смерть розбилась дитина, випавши з вікна багатоповерхового житлового будинку. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"Страшна трагедія в Броварах. 11-річна дівчинка загинула після падіння з 14-го поверху. Сьогодні  про це нам повідомили очевидці близько 12-ї  години. Від отриманих травм малолітня померла до приїзду медиків", — заявив Нєбитов.

За його словами, на місці події працює слідчо-оперативна група поліції Київщини.

"Всі обставини інциденту з’ясовуються. Причиною нещасного випадку, за попередніми даними, може бути самогубство", — прокоментував очільник регіональної поліції.

Керівник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов висловив співчуття близьким загиблої та закликав батьків відповідально ставитись до виховання дітей, їх психологічного стану і дозвілля.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися