У Києві сталася масштабна пожежа в ресторані та згоріла лазня (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли рятувальники

У Києві загасили масштабну пожежу на території ресторанного комплексу. Подробиці розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними рятувальників, у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа на території непрацюючого ресторанного комплексу. На вулиці Лютневій, 58К загорілася котельня. Вогонь розповсюдився на поруч розташовану лазню.

Пожежу на площі 100 квадратних метрів гасили майже три години. На місці надзвичайної ситуації працювали понад два десятки рятувальників. Жертв та постраждалих немає. Під час гасіння вогню на свіже повітря винесли два газових балони.

Основною складністю гасіння пожежі стало те, що конструкції покрівлі та зовнішня обшивка лазні дерев'яні, що дозволяло вогню швидко поширюватись, зазначили в ДСНС. Внаслідок пожежі котельня вщент згоріла, вогонь знищив речі побутового та електрогенератор. Також згоріло та розібрано 90 квадратних метрів дерев'яних конструкцій даху, закопчено стіни та стелю лазні, пошкоджено меблі та інвентар. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, на столичному Гідропарку загасили масштабну пожежу. У Дніпровському районі Києва горіла понтонна сауна. Від високої температури також загорілася поруч розташована допоміжна дерев'яна споруда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. За словами Київського міського голови Віталія Кличка, внаслідок вибуху в одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих дістали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися