У Києві зіткнулися дві вантажівки та легковик (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію

У Києві сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими, є загиблий. Про смертельну аварію розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, ДТП сталася сьогодні, 18 лютого, вранці. На Берестейському проспекті зіткнулися дві вантажівки та легковий автомобіль. Водій вантажного автомобіля Scania врізався в автомобіль Toyota Camry. Цей легковик після зіткнення в некерованому стані зіткнувся з вантажівкою Volvo.

Внаслідок ДТП 50-річний водій легковика загинув на місці аварії, а травмовані пасажири 45-ти та 58-ми років доставлені до лікарні. Після аварії поліцейські затримали 32-річного водія вантажного автомобіля Scania.

За фактом смертельної ДТП розпочали кримінальне провадження. Затриманому водію загрожує до восьми років тюрми. Наразі слідчі призначають комплекс відповідних експертиз, аби встановити причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Нагадаємо, неподалік Києва водій легковика виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою. Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася на виїзді із села Святопетрівське. Внаслідок аварії водій легковика загинув, а інший кермувальник отримав перелом ноги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.

Читайте також, що у Києві автомобіль швидкої допомоги з немовлям потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися