В Оболонському районі Києва сталася масштабна ДТП

В результаті ДТП є постраждалі

В понеділок, 23 грудня, в Оболонському районі Києва  сталося ДТП за участю фури і двох легкових авто. Аварія трапилася на вулиці Полярній.

 В результаті зіткнення один з легкових авто вилетіло на територію АЗС, де перевернулося на дах.  Машина сильно пошкоджена, в тому числі у неї відвалилося заднє колесо.  Значні пошкодження отримало і друге легкове авто.  В результаті ДТП є постраждалі, інформації про їх стан на даний момент немає.  На місці аварії працювали швидкі, правоохоронці та рятувальники.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві затримали двох жінок-сутенерок за організацію "пікантного бізнесу". Зловмисниця з подругою займалась сутенерством та втягувала дівчат у зайняття проституцією. Жінки винаймали номери в готелях або квартирах, де повії надавали клієнтам за гроші послуги сексуального характеру. Вартість надання повіями зазначених послуг – від 200 доларів США, із них 50% від отриманих повіями коштів забирали собі. Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти. Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися