Снігопад призвів до перших ДТП у Києві

Поблизу метро «Почайна» зіткнулися три автомобілі

Сьогодні, 3 грудня, на проспекті Степана Бандери в Києві поблизу метро "Почайна" сталася ДТП за участі трьох автомобілів. Про це повідомляється на сторінці "Київ оперативний" у Facebook. 

Повідомляється, що поблизу метро "Почайна" не змогли поділити дорогу автомобілі Daewoo, Lexus та Audi. В результаті удару Audi опинилася на тротуарі. У ДТП обійшлося без серйозних травм. На місці ДТП працює поліція.

Нагадаємо, ввечері в понеділок, 2 грудня, у Києві пішов сніг. На дороги столиці відразу виїхала снігоприбиральна техніка. Наразі дороги у Києві мокрі. Також зазначається, що в столиці може випасти від 2 до 5 сантиметрів снігу.  

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Київ засипає снігом: водіїв просять не паркувати машини вздовж доріг. За інформацією КМДА, водіїв просять не паркувати авто обабіч вулиць та доріг і в заборонних для цього місцях, щоб не перешкоджати роботі спецмашин. Повідомляється, що КК "Київавтодор" у повній готовності до снігопаду. Нині на дороги столиці виїхало близько 100 одиниць снігоприбиральної техніки. Ще 318 готові виїхати у будь-який момент у разі погіршення ситуації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися