На Позняках через масштабну аварію перекрили рух транспорту

Що варто знати водіям

У Дарницькому районі Києва через масштабну аварію на трубопроводі перекрили рух транспорту. Про це попередили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

За даними мерії столиці, фахівці комунального підприємства "Київводоканал" ліквідовують пошкодження трубопроводу на вулиці Анни Ахматової на житловому масиві Позняки.

"Ремонтні бригади прибули на місце аварійної ситуації, перекривають  ділянку трубопроводу і відкачують воду. Після цього будуть оперативно виконуватись роботи з ліквідації пошкодження", — заявили у Київській міській державній адміністрації.

Водіїв попередили, що наразі рух вулицею Анни Ахматової перекрили та закликали врахувати це при плануванні маршруту. Раніше відео масштабної аварії на Позняках оприлюднили очевидці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через масштабну аварію на колекторі частково обмежили рух на вулиці Вадима Гетьмана у бік Шулявського мосту. Комунальне підприємство "Київводоканал" замінить майже сорок метрів колектора. На час робіт рух вулицею частково перекрили. Аварія сталась на каналізаційному колекторі на вулиці Вадима Гетьмана, 19. Комунальники планують замінити ділянку протяжністю майже сорок метрів на глибині шість метрів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися