У Києві горів гуртожиток НАУ, евакуйовували 350 людей

Жертв та постраждалих немає

У Києві у ніч на понеділок сталася пожежа в гуртожитку Національного авіаційного університету, через це евакуйовували 350 людей. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

Повідомляється, що 23 грудня о 00:30 в Солом’янському районі столиці по вул. Ніжинська, 29-Б на першому поверсі в побутовому приміщені дев’ятиповерхового гуртожитку Національного авіаційного університету виникла пожежа.  О 1:07 пожежу в гуртожитку Національного авіаційного університету ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. До гасіння було залучено 34 вогнеборців та 13 одиниць техніки ДСНС.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві затримали двох жінок-сутенерок за організацію "пікантного бізнесу". Зловмисниця з подругою займалась сутенерством та втягувала дівчат у зайняття проституцією. Жінки винаймали номери в готелях або квартирах, де повії надавали клієнтам за гроші послуги сексуального характеру. Вартість надання повіями зазначених послуг – від 200 доларів США, із них 50% від отриманих повіями коштів забирали собі. Гроші зловмисниці отримували від дівчат особисто або на банківські карти. Жінкам, які підозрюються в сутенерстві загрожує до 7 років позбавлення волі.

Джерело: https://www.dsns.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися