У Києві сталася масштабна пожежа на підприємстві (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Про це повідомив Київський голова Віталій Кличко та очевидці надзвичайної ситуації, передають "Коментарі".

"Пожежа на підприємстві в Подільському районі столиці. Всі служби вже на місці. Подробиці – згодом", — заявив Кличко.

Очевидці повідомляють, що масштабна пожежа сталася на вулиці Кирилівській. Дим від вогню видно за кілометри. Зокрема, значне задимлення спостерігається поблизу станції метро "Почайна". Попередньо горить завод, або склади підприємства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі Києва внаслідок потужного вибуху на території колишнього заводу загинули люди та є постраждалі. В одноповерховому складському приміщенні на території колишнього заводу зруйнована будівля на площі 500 квадратних метрів. Постраждалих діставали з-під завалів. Подробиці надзвичайної ситуації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що під Києвом молодик погрожував підірвати обмінник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися