Масштабна пожежа сталася на заводі у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли рятувальники

В Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на території заводу сталось загоряння в боксі станції технічного обслуговування. Пожежа сталася сьогодні, 2 березня, на вулиці Степана Бандери. По прибуттю рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі та евакуації автомобілів.

Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. Жертв та постраждалих немає. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця гасіння пожежі.

Нагадаємо, в Борисполі стався вибух, який вщент зруйнував котельню. Вибух прогримів на вулиці Броварській. Внаслідок вибуху зруйновані дах та стіна котельні. Загиблих та потерпілих немає. Причини вибуху встановлюють.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа на підприємстві. Дим було видно за кілометри. Горіли склади із лакофарбовими матеріалами на вулиці Кирилівській. Пожежу на площі у 2000 тисячі квадратних метрів гасили майже сотня рятувальників.

Читайте також, що у Києві сталася пожежа в багатоквартирному житловому будинку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися