В ДТП у Києві за участю іномарок є постраждалі (ФОТО)

Що про аварію розповіли рятувальники

У Подільському районі Києва сталася аварія за участі двох автомобілів. Про ДТП розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, рятувальникам довелося деблокувати потерпілого з одного з автомобілів. Дорожньо-транспортна пригода сталася у Подільському районі Києва. На перехресті вулиць Юрківська та Турівська зіткнулись автомобілі Skoda та Volkswagen. Внаслідок ДТП водій автомобіля Volkswagen отримав забій грудної клітини та був затиснутий між сидінням та панеллю приладів.

Рятувальникам довелося за допомогою електроінструменту діставати потерпілого з автомобіля. Після цього травмованого водія передали медикам. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Києві оприлюднили фото з місця ДТП.

Нагадаємо, у Білоцерківському районі Київської області сталася ДТП з постраждалими. Поблизу села Устимівка очевидцем аварії став поліцейський, який їхав до поліцейської станції в селі Ковалівка. Правоохоронець побачив пошкоджений автомобіль, зупинився та з'ясував, що медики на під'їзді. Першу медичну допомогу потерпілим в ДТП надав саме поліцейський за допомогою інших водіїв. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під Києвом небезпечні розваги призвели до смерті дитини. Трагедія сталася в Бучанському районі Київської області. У Вишневому загинув від ураження струмом 13-річний підліток. На залізничному вокзалі на даху товарного потяга двох підлітків уразило електричним струмом. Один з хлопців загинув на місці, а його товариш отримав опіки обличчя першого ступеня та гострий шок. Тіло загиблого підлітка з даху потяга довелося знімати рятувальникам. 

Дивіться також відео, як у Києві в ДТП потрапила маршрутка та ще три автомобілі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

19 березня 2023, 08:29

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////// ==========MU TREBUEM OT PUTINISTICHESKOGO SATANU NEMEDLENNO PRIBUT'' V GAAGU..........KAK DOBRAT''SIA.........1========SAMOLETOM MOSKVA===GAAGA.......2========AVTOZAKOM V NARUCHNIKAX V ZDANIE SUDA NA SKAM''IU OSOBOOPASNUX MESHDUNARODNUX PRESTUPNIKOV..........=======TU DOLSHEN I OBIAZAN PUILO MUGABE PRIBUT'' V GAAGU PREKRASNUI GOROD NAVSEGDA IZOLIRUIUSHII TEBIA PUTINISTICHESKOE NICHTOSHESTVO OT CHELOVECHESKOI TSUVILIZATSUI.........========TU ZACHEM PUTIN UBIL STOL''KO LIUDEI.........TU ZACHEM PUTIN UBIL STOL''KO DETEI........TU ZACHEM PUTIN RASKROMSAL TERRITORII NEZAVISIMUX STRAN.........TU NE DOLSHEN SHUT'' PUTIN NA PLANETE =ZEMLIA=.........=======VECHNAIA TIUR''MA TEBE PUTIN===UBIITSE RODA CHELOVECHESKOGO.........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися