У Київській області виявили небезпечні знахідки (ФОТО)

У двох районах Київської області виявили вибухонебезпечні предмети

У Київській області виявили вибухонебезпечні предмети. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

О 13:30 20 березня до оперативно-диспетчерської служби Обухівського району надійшло повідомлення про виявлення підозрілого предмета за межами села Велика Бугаївка.

Рятувальниками після ідентифікації було встановлено, що даний предмет є вибухонебезпечним. Після цього було подано заявку на виклик групи піротехнічних робіт для подальшого знищення небезпечної знахідки.

Також 20 березня до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району надійшло повідомлення про те, що під час проведення земляних робіт у селі Глібівка виявлено предмет, схожий на вибухонебезпечний. По прибуттю за вказаною адресою предмет було ідентифіковано рятувальниками та підтверджено, що він є вибухонебезпечним.

Вишгородське районне управління негайно направило заявку на залучення піротехнічного підрозділу та повідомило правоохоронні органи для забезпечення охорони місця виявлення вибухонебезпечного предмета.

Нагадуємо, що в Київській області чоловік заніс додому гранату та підірвався на ній. У Фастівському районі в результаті вибуху 21-річний чоловік отримав серйозні поранення лівої руки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися