В Ірпені знайшли міну часів Другої світової війни (ФОТО)

Про небезпечну знахідку повідомив місцевий мешканець

В Ірпені знайшли міну часів Другої світової війни. Про це повідомляє Ірпінська міська рада, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що мешканець Ірпеня знайшов мінометну міну часів Другої Світової війни неподалік ЖК "Грін Ярд". Про небезпечну знахідку він повідомив у Муніципальну варту Ірпеня, яка відправила саперів для розмінування. На місці було виявлено і вилучено стару іржаву 81-мм німецьку мінометну міну, яку передали для знешкодження фахівцям ДСНС.

У міськраді нагадують, що у разі виявлення підозрілого предмету, його ні в якому разі не можна чіпати руками, бо це може бути небезпечно для життя. Варто одразу повідомляти про знахідку за номерами "101" або "102", або на цілодобову гарячу лінію Муніципальної варти Ірпінської міської ради за телефонами (073) 070-05-57; (068) 379-92-27; (04597) 60-400.

Нагадуємо, що в Київській області виявили підозрілий ящик з боєприпасами окупантів. Вибухотехніки продовжують виявляти вибухонебезпечні предмети окупантів у Київській області. Днями в Бучанському районі було виявлено 75 мінометних мін типу М-6.

Також у Київській області поліцейські вилучили небезпечну знахідку. Понад 150 набоїв було виявлено на перехресті. На місці події правоохоронці Бучанського управління поліції Київської області вилучили понад 150 набоїв калібром 12,7 міліметрів і скерували їх на експертизу. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися