У Київській області згоріла старовинна історична споруда (ФОТО)

Причини займання історичної споруди ще встановлюють

У Ворзелі згоріла старовинна будівля аптеки. Потерпілих немає, але суттєво пошкоджена комунальна споруда. Про це повідомляє Бучанська міська рада, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що пожежа трапилася в ніч на 21 березня у "Аптеці 77", що по вулиці Європейській, 17. Вогонь суттєво пошкодив дах і основні конструкції.

Цей будинок вважається історичною спорудою — йому близько 100 років. У ньому планували відкрити музей. 

Причини займання ще встановлюють.

"Як Бучанська міська рада ми зробимо все від нас залежне, щоб встановити причини та відновити будівлю, яка має бути окрасою вулиці", - сказав мер Бучі Анатолій Федорук.

"Коментарі" повідомляли, що столичні рятувальники загасили займання блоку живлення. На зовнішній стіні 4-поверхового житлового будинку сталося загоряння блоку живлення. Вогнеборці відразу ж приступили до гасіння пожежі. За допомогою 2-х вогнегасників рятувальники ліквідували займання.

Нагадуємо, що в Оболонському районі столиці на території комунального підприємства згоріли приватні автомобілі. Пожежа сталася на території комунального підприємства "Плесо". На вулиці Приозерна згоріли два приватні автомобілі "ВАЗ 2106" та "ЗАЗ Славута". Внаслідок пожежі в автомобілях пошкоджено салон та лакофарбове покриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися