На автодорозі Київ – Чоп сталася ДТП за участі десяти авто: нові подробиці (ВІДЕО)

Поліцейські Київщини розслідують автопригоду

Поліцейські розслідують ДТП із 10 транспортними засобами на Житомирській трасі поблизу Капітанівки. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

3 квітня, близько 7:30, на автодорозі Київ – Чоп потік автомобілів рухався в бік Києва. Як попередньо встановили правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини, в районі 23 кілометру, 37-річний водій автобуса Setra, який рухався з пасажирами зі Львова, не обрав безпечної відстані та швидкості руху і здійснив зіткнення з автомобілями, що їхали попереду в попутному напрямку.  

Внаслідок цього різних ушкоджень зазнали 9 транспортних засобів: 2 автівки Volkswagen,  легковики Mitsubishi, Ravon, Daewoo, BMW, Chevrolet, Kia та вантажівка MAN.  За екстреною медичною допомогою на місці події звернулося двоє громадян –  водій авто Mitsubishi з підозрою на перелом ключиці госпіталізований до лікарні, та водійка BMW із закритою черепно-мозковою травмою. Ще до десяти людей із забоями за медичною допомогою поки не звертались.  

На місці події продовжують працювати слідчі, патрульні регулюють рух автівок. Через ДТП у бік Києва утворився великий затор.

планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням інформації про цю автопригоду.

Читайте также