У Києві в метро врятували життя пасажиру

Правоохоронці столичної підземки врятували життя пасажиру метро

Правоохоронці Київського метрополітену врятували життя пасажиру метро. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Спільними діями, а також за допомоги небайдужих громадян, поліцейські провели потерпілому серцево-легеневу реанімацію із використанням дефібрилятора та підтримували його стан до приїзду медиків.

Вчора ввечері в одному з вагонів київського метрополітену пасажиру стало погано, і він втратив свідомість. Стурбовані пасажири винесли потерпілого на платформу станції і передали його поліцейським, які негайно почали реанімаційні заходи за допомогою дефібрилятора.

Правоохоронці проводили серцево-легеневу реанімацію до тих пір, поки потерпілий не зміг дихати самостійно, підтримували його стан до приїзду швидкої допомоги та передали чоловіка лікарям.

Завдяки злагодженим діям працівників поліції метрополітену стан чоловіка вдалося стабілізувати, і зараз його життю нічого не загрожує.

Нагадуємо, що поліцейський у Київському метрополітені врятував життя пасажиру. Громадянин втратив свідомість у переході біля станції метро. Поліцейський негайно відреагував та провів необхідні реанімаційні заходи, завдяки чому життя пасажира було врятовано.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися