У Києві дерево впало на автомобілі та перекрило рух транспорту (ФОТО)

За допомогою спецтехніки рятувальники прибрали дерево

Уночі рятувальники прибрали дерево в Шевченківському районі столиці, що впало на припарковані автомобілі та перекрило рух транспорту. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

13 квітня о 00:39 до оперативного чергового КАРС надійшло повідомлення від правоохоронців Києва про те, що на вулиці Татарській, у Шевченківському районі столиці, потрібна допомога в прибиранні поваленого на припаркований автотранспорт та проїжджу частину дерева. На місце виклику оперативно виїхали рятувальники третього аварійно-рятувального взводу "Київської служби порятунку".

За допомогою спецтехніки рятувальники прибрали дерево, звільнили автомобілі й розчистили шлях для проїзду транспортних засобів. До робіт було залучено 4 рятувальників "Київської служби порятунку" та 1 одиницю техніки. Роботи тривали годину.

Нагадуємо, що в Київській області внаслідок несприятливих погодних умов почастішали випадки підтоплень в приватному житловому секторі. Рятувальники ліквідовують наслідки підтоплення домоволодінь.

Читайте также