У Києві піротехніки виявили залишки РСЗВ «Град» (ФОТО)

Вибухонебезпечний предмет виявили на території Межигірського лісництва

В Оболонському районі Києва піротехніки виявили частину реактивного снаряду на території Межигірського лісництва. Про це повідомляє КАРС "Київська служба порятунку", передають "Коментарі".

Рятувальники підрозділу піротехнічних робіт комунальної аварійно-рятувальної служби (КАРС) "Київська служба порятунку" під час виконання робіт із обстеження на наявність вибухонебезпечних предметів території Межигірського лісництва, що в Оболонському районі столиці, виявили залишки реактивної системи залпового вогню (РСЗВ) "Град", зокрема, залишки небойової частини снаряду.

Заглиблений в землю вибухонебезпечний предмет виявили 11 квітня під час виконання піротехнічних робіт, які тривають третій день поспіль. На місце знахідки прибули спеціалісти Держслужби з надзвичайних ситуацій України, які оглянули виявлений предмет і дійшли висновку, що знайдена частина не є бойовою.

Нагадуємо, що у Вишгородському районі місцевий мешканець вирішив скоротити шлях, і ледь не загинув на мінах. Чоловік пішов лісовою дорогою у сусіднє село, де натрапив на реактивну протитанкову гранату та негайно викликав правоохоронців.

Читайте также