Стали відомі деталі вбивства бізнесмена у Києві

Вбивця встиг здійснити щонайменше 11 пострілів у бік чоловіка

Вчора біля кафе на столичному Гідропарку, був вбитий чоловік. Вбивця встиг здійснити щонайменше 11 пострілів у бік чоловіка. Про це повідомили правоохоронні органи.

Подія сталася близько 15 години дня. У момент нападу чоловік 1978 року народження - київський підприємець, перебував на задньому сидінні власного авто, припаркованого поряд з кафе. Також в автомобілі була його знайома (1988 року народження).

Відомо, що нападник приїхав на місце злочину на автомобілі марки Mercedes-Benz. Після чого здійснив не менше 11 пострілів у підприємця та поїхав. Автомобіль, на якому, ймовірно, їздив вбивця, виявили спаленим під мостом Патона. Жінка, що перебувала в автомобілі підприємця в момент нападу, не постраждала.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у понеділок, 23 грудня, в Гідропарку сталася стрілянина. Вчора поліція повідомляла, що спочатку між чоловіками сталася бійка, після чого один з них вистрілив в бік іншого, який знаходився в автомобілі Toyota і поїхав на Volkswagen в строну моста Патона.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися