Після масштабної ДТП на трасі Київ-Харків вщент згоріли три вантажівки (ФОТО)

Стали відомі подробиці жахливої аварії

На автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа, є загиблі. Про це повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, на 118 км автодороги Київ-Харків поблизу села Панфіли Яготинської територіальної громади внаслідок ДТП загорілися вантажні автомобілі. Аварія сталася в понеділок, 18 квітня, близько одинадцятої години ночі. Палали три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники виявили двох загиблих.

Через масштабну ДТП на автомобільній трасі Київ – Харків ускладнено рух транспорту в напрямку столиці. Наразі проводяться роботи з прибирання знищеного вогнем транспорту із проїзної частини. Рух в напрямку Києва перекрито. Організовано реверсивний рух. Патрульні забезпечують охорону місця ДТП. У Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області оприлюднили фото з місця гасіння масштабної пожежі.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали.


Читайте также