У Київській області сталися два десятки ДТП, є загиблі

Що про аварії розповіли в поліції

На дорогах Київської області за минулу добу сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, є загиблі та постраждалі. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, в Київській області трапились три ДТП з потерпілими, внаслідок яких травмовані троє людей, дві людини загинули. Смертельна аварія сталася в місті Яготин. Інших подробиць ДТП керівник регіональної поліції не повідомив. Окрім того, 17 водіїв виявили поліцейські за кермом напідпитку.

Відомо, що смертельна ДТП сталася на автомобільній трасі Київ-Харків. Внаслідок зіткнення трьох вантажівок сталася масштабна пожежа поблизу села Панфіли Яготинської територіальної громади. У ємкостях одного з вантажних автомобілів був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники виявили двох загиблих.

В поліції регіону раніше повідомляли, що напередодні в Яготині п’яний водій "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу, врізався в автомобіль Geely та збив трьох пішоходів — жінку з двома дітьми. Потерпілих доставили до лікарні. Винуватця ДТП затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Ще одна аварія з потерпілим сталася на автомобільній трасі Київ — Одеса у Фастівському районі Київської області. Водій Daewoo Lanos зіткнувся з автомобілем Kia Sportage. Внаслідок ДТП транспорт пошкоджено, водія автомобіля Daewoo Lanos госпіталізовано до лікарні.

Нагадаємо, у хостелі під Києвом сталося вбивство. У Вишневому мешканець хостела забив на смерть сусіда по кімнаті. Чоловіки розпивали алкоголь. Між ними зав’язалася сварка, яка переросла в бійку. Молодший чоловік наніс старшому удари по голові та у живіт. Від отриманих травм 48-річний чоловік помер. Нападника затримали.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися