У Києві сталася смертельна пожежа в багатоповерхівці

У 16-поверховому житловому будинку у столиці сталася пожежа

У Києві під час гасіння пожежі в квартирі вогнеборці врятували чоловіка, а також виявлено тіло жінки. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у місті Києві, передають "Коментарі".

20 квітня о 14:28 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про пожежу у 16-поверховому житловому будинку на вулиці Леся Курбаса, 19/11, що у Святошинському районі столиці.

На місце події одразу було направлено рятувальників 18-Державної пожежно-рятувальної частини. Як виявилося, пожежа виникла в житловій кімнаті однієї із квартир на 3-му поверсі 16-ти поверхового житлового будинку. Не гаючи часу, рятувальники приступили до гасіння пожежі.  Пожежу рятувальники локалізували о 14:57 на площі 10 кв. м та о 15:17 – ліквідували.

Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували чоловіка 1939 року народження, якого з попереднім діагнозом отруєння продуктами горіння було передано медикам для подальшої госпіталізації. Крім того, в кімнаті, що горіла, було виявлено тіло жінки 1968 року народження.

Внаслідок пожежі, вогнем пошкоджено меблі, побутову техніку, особисті речі, закопчено стіни та стелю квартири.

На місці пожежі працювало 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 15 чоловік особового складу. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється. 

Нагадуємо, що в Києві рятувальники ліквідували пожежу в магазині. Причини та обставини виникнення пожежі встановлюватимуть правоохоронці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися